Palafolls encén avui els llums de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb un acte oficial que comença a les 7 del vespre, quan ja es fa fosc, el nostre municipi premerà el botó d’encesa de l’enllumenat que decorarà els carrers i places de Palafolls durant les festes de Nadal.

L’acte d’encesa va acompanyat d’una programació d’activitats que s’oferirà paral·lelament entre avui i demà, pensada sobretot pels més petits de la casa.

Entre avui a la tarda i tot demà dissabte, el Teatre de Palafolls acull un planetari de Nadal, una activitat ja impulsada anteriorment i que gaudeix sempre d’una bona acollida. Tant és així que ja no queden entrades per cap dels 16 torns de mitja hora previstos. 

Avui s’instal·len jocs gegants i s’organitza una xocolatada a partir de dos quarts de 5 de la tarda. També s’ha preparat un taller d’estels i diverses paradetes, al llarg d’avui i demà.

La decoració de Nadal de Palafolls torna a ser enguany col·laborativa. A banda dels elements llogats, els infants, joves i avis de Palafolls han participat enguany en la creació de diversos dels objectes nadalencs que pengen dels carrers. La decoració dels més petits, feta per planetes, simbolitza una galàxia, i ha estat elaborada pels nens i nenes de la Llar d’Infants i les escoles palafollenques. Per la seva banda, els joves de l’Institut han col·laborat en el muntatge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics