Palafolls consulta la ciutadania per actualitzar i renovar l’ordenança de tinença d’animals

Foto: Associació Amics dels Animals de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls vol actualitzar i renovar algunes de les ordenances municipals que s’apliquen actualment, com és el cas de l’Ordenança municipal reguladora de la tinença d’animals. Aquesta, juntament amb d’altres, és de les normatives que més sancions acumulen, i amb el pas dels anys ha anat rebent actualitzacions i se li han inclòs nous aspectes perquè hi siguin recollits i regulats.

Per aquest motiu, el consistori palafollenc ha decidit impulsar una actualització i renovació general d’aquesta ordenança, per la qual és necessari -per normativa- obrir un procés de participació ciutadana perquè es facin aportacions.

Sònia González és regidora de Salut Pública i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls.

Les aportacions ciutadanes es poden fer a través de la consulta prèvia que s’ha obert al web municipal, www.palafolls.cat.

En el cas de l’Ordenança municipal reguladora de la tinença d’animals, González explica que s’han inclòs aspectes que anteriorment no s’hi incloïen, com per exemple la necessitat de diluir amb aigua els orins dels gossos que van a parar als escocells o als fanals del carrer.

A la vegada, també es contempla l’especificació concreta dels espais d’esbarjo per on es poden passejar els animals de companyia.

L’actualització i renovació de l’Ordenança municipal reguladora d’animals no és l’única que s’aplicarà a Palafolls, sinó que també es farà amb la relativa al civisme i als sorolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics