Salut suspèn l’obligatorietat del passaport Covid, almenys fins dilluns, pel col·lapse informàtic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ús obligatori del passaport Covid per accedir a bars, restaurants, gimnasos i residències ha quedat suspès temporalment. Aquesta és la decisió que ha pres la Generalitat aquest divendres després de l’allau d’entrades a l’espai La Meva Salut que ha col·lapsat el sistema informàtic.

Eren milers les persones que intentaven descarregar-se el passaport Covid des d’aquest espai, davant l’obligatorietat que, a partir d’avui, entrava en vigor a diversos espais públics, entre ells bars i restaurants. El sistema, però, ha fallat, i això ha fet que el Departament de Salut hagi decidit esperar almenys a dilluns perquè sigui obligatori, i estudiar la solució durant aquest cap de setmana. Segons recorda Salut, però, el certificat continua essent obligatori als espais on ja ho era fins ara, és a dir, a l’oci nocturn i a les sales de ball.

Els problemes ja van començar dijous a la tarda, i al llarg de la jornada d’avui divendres els usuaris que intentaven entrar a La Meva Salut es trobaven la pàgina bloquejada o bé amb una cua virtual de milers de persones davant i amb més d’una hora d’espera. Les afectacions, de retruc, han impossibilitat fer altres gestions en aquest web de Salut, com demanar cita prèvia o consultar resultats mèdics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics