URGENT

La campanya de sensibilització mediambiental fa parada al centre de Palafolls

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc impulsa aquests dies una campanya per promoure la sensibilització ciutadana en matèria mediambiental i també la pràctica correcta del reciclatge dels residus que es generen a les llars.

La iniciativa instal·la carpes informatives a diversos punts del municipi on uns responsables s’encarreguen d’informar sobre com millorar la separació de les deixalles a casa. La setmana passada la pluja va obligar a ajornar la presència d’aquesta carpa al barri de Sant Lluís, però la campanya sí que ha pogut aterrar al centre de Palafolls. Concretament, ho ha fet a davant del Teatre, des d’on diverses persones informen a la ciutadania sobre com s’ha de reciclar i el perquè és necessari. A la vegada, la campanya també vol fomentar l’economia circular.

Ho explica Lídia Sánchez, una de les responsables de la campanya.

En total, durant avui dimecres quatre persones s’encarreguen d’informar a peu de carrer, des de la carpa, a través d’aquesta campanya, i també fent porta a porta per arribar a més veïns.

La campanya farà parada la setmana vinent, el dilluns 6 de desembre, a les urbanitzacions de Palafolls, i s’ha tornat a programar pel dimecres 15 de desembre la visita a Sant Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics