L’ACEP posa en marxa la campanya de Nadal, amb més premis i un nou calendari gairebé a punt

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls enceta aquests dies la seva campanya de Nadal, durant la qual se sortejaran un total de 1.000 euros repartits en quatre premis de 250 euros cadascun. Ja és una tradició que, durant el mes de desembre, l’entitat que aglutina als establiments i negocis del municipi posi en marxa aquesta campanya promocional, a través de la qual els consumidors poden omplir butlletes als comerços palafollencs i entrar en aquest sorteig, que es farà en directe per Ràdio Palafolls.

Tot plegat té per objectiu promocionar el comerç de proximitat, sobretot en el moment de pandèmia actual. Ho expliquem Francesc Tresserras, president de l’ACEP, i Sílvia González, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

Els premis guanyats s’hauran de gastar a qualsevol dels comerços adherits a l’ACEP. El 16 de desembre és l’últim dia per participar en aquest sorteig, que es farà el divendres 17 de desembre a les 8 del vespre. Qui hi hagi participat, haurà d’estar atent al telèfon que hagi anotat a la butlleta per si és una de les persones afortunades.

D’altra banda, els aparadors de Palafolls també s’estan decorant de Nadal, i ja està gairebé enllestit el calendari que impulsen conjuntament la mateixa ACEP i l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, i que enguany mostrarà fotografies fetes en diferents llocs destacats de Palafolls; unes imatges que van ser preses a l’estiu, amb la intenció d’obtenir uns colors vius i per donar un toc positiu a aquestes properes festes.

L’ACEP i el consistori palafollenc preveuen presentar el calendari promocional 2022 a la propera Fira d’Entitats de Palafolls, que se celebrarà a mitjans d’aquest mes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics