URGENT

L’Aula Mentor comença a caminar a Palafolls

Compartiu aquesta història

L’edifici del MiD va acollir, ahir dimarts, la presentació del nou projecte Aula Mentor, la proposta educativa de la qual Palafolls serà, a partir d’ara, població referent a la nostra zona.

Es tracta d’una oferta de cursos en línia adreçats a persones majors d’edat que no tenen estudis mitjans o superiors i que volen ampliar competències a través d’una formació professional no reglada i que expedeix el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

L’acte va ser dirigit per l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany; la regidora d’Educació, Susanna Pla, i les tècniques d’Ocupació i Educació del consistori, Mari Parra i Anna Rovira.

Segons Pla, la impulsió d’aquest projecte permetrà cobrir una franja d’edat que, a nivell de formació, no quedava prou atesa.

El consistori ha treballat durant l’últim any en tots els tràmits que han fet permès acollir l’Aula Mentor al municipi, a través d’un conveni amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional. A partir d’ara s’obrirà a la ciutadania, no només de Palafolls sinó també d’altres municipis.

El servei s’activa des d’avui dimecres mateix, i oferirà una atenció flexible i adaptada a les persones interessades. Així ho remarca Anna Rovira.

Els participants al programa Aula Mentor poden completar els cursos amb una durada aproximada de dos mesos, dins dels quals també se’ls avaluarà. La dinàmica dels cursos és comparable a la d’altres formacions a distància, amb la diferència que, en aquest cas, és necessari fer l’examen final de forma presencial al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics