URGENT

El Club Patí Palafolls ultima el seu festival de patinatge

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 18 de desembre és el dia triat pel club palafollenc per celebrar el tradicional Festival de Patinatge que es farà al Palauet de Palafolls en un cap de setmana carregat d’activitats al nostre municipi.

Enguany el club celebra els seus primers 40 anys d’existència i, justament, el Festival de patinatge també arriba a la seva edició número 40, després que l’any passat la pandèmia obligués a adaptar-lo a un format més petit per les restriccions. 

Aquest festival, que es farà a la tarda, vol ser una gran festa d’aniversari i per això la temàtica de  l’espectacle gira entorn al circ, tal i com explica Anna Massot presidenta del Club Patí Palafolls.

El festival d’enguany compta també amb convidats especials a mode d’exhibició com ara els patinadors  del Club de Show de Tona o Biel Llobet, entre d’altres.

Aquest passat cap de setmana, el club va organitzar un Trofeu Valoratiu al Palauet, on ha participat molts patinadors de diferents clubs veïns com el Malgratenc, el Laietà o el de l’Alt Maresme. La jornada va servir per estrenar  nous nivells de competició, i les patinadores locals van aconseguir fins a 17 podis per les seves bones actuacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics