URGENT

Comencen a reformar les rotondes de Palafolls

S'actaurà en una 10a de rotondes
Compartiu aquesta història

Com ja va informar aquesta emissora fa uns dies, el servei de jardineria de Palafolls ha iniciat aquesta setmana els treballs per refer i enjardinar les diferents rotondes del nostre municipi. 

La primera intervenció es fa aquests dies a la rotonda de la sortida de Palafolls cap a Blanes, prop del pont de la Tordera. Com ja va avançar fa uns dies l’Ajuntament, l’enjardinament de les rotondes es farà amb la voluntat de representar motius especialment lligats als àmbits on es troba cada una de les rotondes.

Per exemple, en aquesta primera rotonda, arran de la seva ubicació propera a la zona agrícola de la riba de la Tordera, s’ha volgut dedicar a la pagesia. Per fer-ho el servei de jardineria de l’Ajuntament ha pensat en col·locar plantes de diferents colors, emulant els colors del pla agricola així com altres elements decoratius

La segona rotonda en la que es preveu actuar serà la que dóna accés a Sant LLuís a la zona del parc aquàtic de la nostra vila i així fins a una 10a de rotondes repartides arreu del nostre municipi.

Aquesta actuació no suposa cap cost extra per les arques municipals ja que és una de les millores proposades per la Fundació del Molí d’en Puigverd en el recentment adjudicat nou contracte de jardineria.

Els treballs d’enjardinament de les diferents rotondes no han de suposar talls a la circulació, però si pot alterar-se momentàniament  amb pas alternatiu en cas de necessitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics