El Foraestocs torna a Palafolls el proper 11 de desembre

2a edició del Fora Estocs. (Molí d'en Puigvert)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fundació del Molí d’en Puigvert, que gestiona les diferents botigues outlet Fora de Sèrie de Palafolls ha anunciat que aquest proper dia 11 de desembre torna a organitzar una fira Foraestocs amb la que aprofita per vendre els excedents de roba de les seves botigues a preus més rebaixats.

Aquesta edició nadalenca de la Foraestocs es torna als orígens i es farà al voltant de la seu de l’entitat, al polígon d’en Puigvert, com s’havia fet tradicionalment aquesta activitat.

Aquest any el Foraestocs s’havia fet al centre de Palafolls, al mes de juny i també, per primera vegada, s’havia organitzat a un altre municipi. Va ser a l’octubre quan es va traslladar a la plaça de les Mèlies de Pineda.

Aquest proper 11 de desembre la Firaestocs es farà al voltant del Molí d’en Puigvert i tindrà un caire solidari ja que l’entrada costarà 2€ que es destinaran a la causa de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties mentals. Justament la Fundació del Molí d’en Puigvert treballa per la integració socio-laboral de persones amb malalties mentals

Per garantir la seguretat, l’aforament i evitar cues, cal fer reserva prèvia de plaça per assistir al Foraestocs d’enguany. Es pot fer a través d’un enllaç que trobareu al nostre web i que permet triar l’hora de la visita a la fira entre les 9 del matí i les 2 del migdia.

A banda de les 20.000 peces de roba que es posaran a disposició del Forestoc, la fira ofereix també mobles restaurats, elements de decoració i  accessoris.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics