Malgrat escull demà divendres nou alcalde o alcaldessa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En una sessió plenària extraordinària, convocada per l’1 del migdia, el plenari haurà de triar el nou batlle de la vila després de la renúncia voluntària d’avui fa una setmana del socialista  Joan Mercader com alcalde de Malgrat.

D’entrada el ple haurà de servir per incorporar un nou regidor socialista, ja que Mercader també ha renunciat a l’acta de regidor. La número 9 a la llista del PSC a les passades municipals, Sarah Corpas, serà nova representat socialista al consistori i demà, si s’acaba rebent les credencials corresponents, ja podrà prendre possessió de l’acta.

Posteriorment es farà la votació del nou alcalde o alcaldessa de Malgrat. El nou batlle haurà de sortir d’entre els caps de llista de les passades eleccions municipals que vulguin presentar-se. En el cas dels socialistes haurà de ser la número 2 a l’última candidatura del PSC, Sonia Viñolas. En parla Jofre Serret, alcalde en funcions de Malgrat de Mar.

No es preveuen canvis i tot sembla indicar que el PSC mantindrà l’alcaldia de Malgrat, ja que va ser la força més votada al municipi el passat 2019, amb 8 regidors, i manté un pacte de govern estable amb Malgrat Ens Mou, amb dos representants.

El ple de demà  es podrà seguir pel canal de youtube de l’Ajuntament ja que no serà obert al públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics