URGENT

Ja s’han administrat prop de 800 terceres dosis a Palafolls

Compartiu aquesta història

Mentre es detecta un nou augment de casos, el procés de vacunació contra la Covid-19 no s’atura i, a l’espera de començar a vacunar als nens i nenes de 5 a 11 anys, les autoritats sanitàries es concentren a administrar terceres dosis.

A Palafolls ja hi ha 778 persones amb la tercera dosi de la vacuna anti-Covid, de les quals 1 de cada 6 s’han administrat aquest mateix mes de desembre. En aquests primers 8 dies de desembre ja s’han punxat 134 terceres dosis, el doble que segones dosis.

En xifres globals, des de fa gairebé un any, que és quan va començar la vacunació contra la Covid-19, ja s’han administrat més de 14.000 vacunes a palafollencs. La meitat d’aquestes són primeres dosis -més de 7.100-, però també hi ha un bon ritme de segones dosis, amb prop de 6.400.

En el que portem de desembre s’han administrat 31 primeres dosis i 72 segones, segons les dades facilitades pel Departament de Salut.

Salut ha informat avui dijous que es començarà a vacunar els nens i nenes d’entre 5 i 11 anys a partir del dimecres vinent, 15 de desembre, als punts de vacunació. Els infants rebran dues dosis de la vacuna, que seran d’un terç de la que es dona en els adults, en un interval de 8 setmanes.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics