Sant Lluís organitza una zambombá per acomiadar l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Veïns de Sant Lluís continua mantenint viu l’esperit d’organitzar activitats per donar vida al barri, i aquest cap de setmana en tindrem un nou exemple. L’entitat ha impulsat una zambombá, una festa popular del sud d’Espanya que se celebra tradicionalment per Nadal.

Al llarg de la tarda de demà dissabte, a la plaça de davant de l’antiga fàbrica del Forroll es muntarà un tablao per ballar flamenc i l’activitat també s’obrirà a qui s’animi a cantar. De fet, també es comptarà amb la presència de grups de flamenc. Tot plegat es completarà amb begudes i dolços típics de les festes nadalenques.

Ho explica Irene López, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Lluís.

L’activitat es farà a l’exterior, i no cal inscripció prèvia per participar-hi. En cas de pluja, explica López, la previsió és poder traslladar els actes a l’interior del Forroll.

L’entitat veïnal de Sant Lluís organitza la zambombá com a activitat per tancar l’any, descartant ara per ara l’organització d’una festa de Cap d’Any per la impossibilitat de comptar amb prou mitjans per tirar-la endavant.

La zambombá de Sant Lluís arrencarà a les 5 de la tarda i es preveu que s’allargui fins ben entrat el vespre. L’acte està organitzat per l’Associació de Veïns del Barri de Sant Lluís amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls i El Cafè de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics