El ple de dijous debatrà els pressupostos del 2022

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls celebrarà dijous la sessió ordinària del ple municipal del mes de desembre, l’última del 2021. El ple constarà d’un total de 10 punts a l’ordre del dia, entre els quals destaca el debat i aprovació inicial del pressupost general de l’Ajuntament de Palafolls per l’exercici econòmic del 2022. Aquest serà el cinquè punt que es portarà a debat, i abans s’haurà aprovat l’acta de la sessió anterior, s’hauran donat les informacions de presidència i també es donarà compte de la informació padronal de Palafolls, així com de la dotzena modificació pressupostària d’enguany.

El ple també debatrà l’aprovació de la pròrroga del conveni entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Palafolls per a la delegació de la competència del Servei d’Atenció Domiciliària per a l’any 2022, així com l’aprovació del Pla Anual Normatiu del consistori també per a l’any vinent.

La sessió plenària de dijous acabarà amb el debat de dues mocions. Una primera és “sobre la sentència del 25% del TSJC i de suport i adhesió al manifest de Somescola.cat”, i una segona és “per al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal”.

El ple, que acabarà amb el torn de precs i preguntes, serà aquest cop presencial però amb connexió telemàtica d’una de les regidores per afectació de la Covid-19. Degut a aquesta circumstància, s’ha acordat que pugui participar al ple a través a la plataforma Zoom.

La sessió començarà a les 7 de la tarda, i serà retransmesa en directe a través d’aquesta emissora, a través del 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics