Un taller a Can Batlle explicarà als joves les possibilitats per treballar a l’estranger

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove Can Batlle ha organitzat, per aquest dijous, un taller adreçat a joves del municipi que vulguin treballar a l’estranger.

La xerrada s’ha anomenat “Ocupa’t, i s’ha impulsat conjuntament amb el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme. L’objectiu és posar damunt la taula les qüestions relacionades amb la recerca de feina a l’estranger, i s’adreça a joves majors de 16 anys que tinguin la intenció de marxar a treballar a fora bé sigui durant una temporada, combinant un voluntariat o fent un Erasmus, entre altres.

Ho explica Albert Muñoz, tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

Muñoz afegeix que els continguts de la xerrada tindran en compte diversos aspectes i estaran condicionats també als joves que hi assisteixin, amb l’objectiu de poder resoldre els dubtes i inquietuds concretes que expressin.

En aquest sentit, el tècnic explica que el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme ja contempla totes les qüestions relatives a aquest àmbit.

La xerrada es farà el proper dijous, de 17:30 a 19:30h, és gratuïta i per participar-hi cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça plf.joventut@palafolls.cat, o bé contactant amb el local jove Can Batlle presencialment o a través de les seves vies habituals de comunicació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics