El consistori vol consolidar la Fira d’Entitats de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’esdeveniment va celebrar-se per primera vegada aquest passat cap de setmana al centre del nostre municipi, i hi van participar prop de 20 entitats de diversos àmbits de Palafolls.

Les associacions van poder donar-se a conèixer entre la ciutadania i explicar la seva tasca i activitats a través de les parades que van muntar al Fòrum Palatiolo i als seus voltants.

Les entitats van oferir exhibicions, tallers i demostracions de la seva activitats, com va ser el cas del taekwondo, aeròbic, flamenc o balls en línia, així com un taller de reparació de bicicletes, tallers infantils, un circuit amb gegantons, entre altres propostes.

L’Ajuntament de Palafolls fa bona valoració d’aquesta primera edició de la fira. Susanna Pla, regidora d’Entitats del consistori, considera important posar en valor la tasca que fan les entitats locals.

Un cop passada la primera edició de la Fira d’Entitats, l’ajuntament es planteja consolidar-la i fer-la créixer de cara al futur, amb l’objectiu que el mateix teixit associatiu local col·labori de forma conjunta i que les entitats es puguin complementar entre elles.

La Fira d’Entitats va celebrar-se durant un cap de setmana en què també van impulsar-se activitats solidàries amb la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental, i que van aconseguir recaptar un total de 1.620,71 euros per la iniciativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics