URGENT

S’estanquen els nous contagis setmanals de Covid a Palafolls

Compartiu aquesta història

Després de l’increment d’ara fa una setmana, quan es va passar dels 15 als 46 contagis setmanals a Palafolls, les últimes dades de Salut mostren que en els últims set dies el nombre de casos s’ha mantingut pràcticament invariable, situant-se en els 45 casos.

Tot i així, les xifres continuen altes, i a la majoria de poblacions veïnes els nous casos van a l’alça. A Malgrat de Mar s’ha passat dels 108 als 119 contagis nous de Covid aquesta última setmana. A Tordera, la xifra s’ha duplicat i ha arribat al seu màxim setmanal de tota la pandèmia, després de passar de 63 casos la setmana anterior als 124 d’aquests últims set dies. Santa Susanna, en canvi, registra una situació oposada, passant de 49 a 20 casos detectats.

Als hospitals de Blanes i Calella s’hi continua registrant un increment dels pacients ingressats per Covid-19; ara mateix són 85 persones, una vintena més que ara fa una setmana.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en l’última setmana, se situa en els 1.394 punts, mentre que l’RT és de l’1,47.

Pel que fa a la vacunació contra la Covid-19, a Palafolls hi ha ara mateix un 77% de la població vacunada amb almenys la primera dosi, així com un 68,4% que ja ha rebut la pauta completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics