Palafolls rep avui els Reis d’Orient

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els nervis dels més petits de la casa arriben avui al seu punt més alt. La d’aquest dimecres a dijous és la nit més màgica de l’any per infants que, pacientment, han estat esperant l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben avui a la tarda a Palafolls. Ho fan per aire, al Parc Viari, i seguidament es dirigeixen als seus campaments reials de Sant Genís, Sant Lluís i el centre de Palafolls.

Malgrat la pluja que ha caigut aquest matí, la visita de Ses Majestats està assegurada, i es fa complint amb totes les mesures de seguretat contra la COvid-19, tal i com ja va passar ara fa un any.

De fet, el format per rebre els Reis d’Orient a Palafolls es repeteix del 2021, amb la instal·lació de tres campaments reials al local social de Sant Genís, a la plaça de la Fasola del barri de Sant Lluís i al Fòrum Palatiolo, al centre del municipi.

Des del consistori s’assegurava aquest matí que la comitiva reial ja havia emprès el camí cap a Palafolls. Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes, demana que la rebuda de Ses Majestats es faci complint les mesures anti-Covid, utilitzant mascareta i garantint les distàncies de seguretat amb la resta de famílies. A la vegada, Pla demana respectar els horaris assignats i també paciència per les cues que poden generar-se.

Tot i que la venda d’entrades hagi deixats exhaurits diversos torns dels campaments reials, la rebuda dels Reis d’Orient està garantida per a tots els infants, tal i com ja avançava ahir la regidora.

En aquest sentit, Pla demana que, encara que no es tingui torn assignat, les famílies es dirigeixin al campament reial i que demanin suport a l’organització per poder encabir-los entre les hores ja assignades.

Els horaris de rebuda dels campaments reials són de dos quarts de 5 a dos quarts de 6 de la tarda a Sant Genís, entre les 6 i quarts de 9 del vespre a Sant Lluís i a partir de les 4 de la tarda al Fòrum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics