Blanes vol situar la nova caserna de la Policia al costat de l’escola Sa Forcanera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes treia a licitació aquesta tardor passada la redacció de l’avantprojecte per construir el nou edifici que acollirà les dependències de la Policia Local i Protecció Civil.

Ara, segons avança l’ACN, el consistori blanenc ja té decidit on aniran les noves instal·lacions. Serà en una parcel·la municipal situada al costat de l’escola Sa Forcanera, uns terrenys que estan també connectats a la carretera de Lloret.

L’ajuntament blanenc preveu tenir enllestit l’avantprojecte de l’obra al llarg del primer trimestre de 2022, i a partir de llavors fer una licitació conjunta per redactar el projecte i fer-lo realitat.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha anunciat una partida plurianual de 4,2 milions d’euros per la nova prefectura de policia. Segons afirmava el mateix batlle en declaracions a Ràdio Palafolls, les actuals instal·lacions no són adequades per l’atenció ciutadana que han de donar ni per les activitats que s’hi desenvolupen.

De fet, així s’expressa al mateix informe de l’avantprojecte, en què s’afirma que les dependències actuals de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes “presenten nombroses mancances”, que es tradueixen principalment en una falta d’espai generalitzat i mancances a les instal·lacions, problemes en els accessos i sortides de diversos punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics