Es prorroguen quinze dies més les restriccions anti-Covid, toc de queda inclòs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls continuarà tenint confinament nocturn entre 1 i 6 de la matinada, almenys, durant dues setmanes més. Aquesta és una de les mesures que va entrar en vigor la vigília de Nadal, ara fa dues setmanes, i que el Govern català ha decidit prorrogar quinze dies més, fins el dia 21 de gener. El toc de queda s’aplica als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada a 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants. A la vegada, però, també s’aplica a municipis com Palafolls, pel fet d’estar envoltat d’altres pobles on la mesura està en vigor perquè reuneixen les condicions.

El Govern també allarga la limitació a les trobades socials, que poden ser com a màxim de 10 persones tant a l’interior com a l’exterior i en l’àmbit públic i privat, així com la limitació d’aforaments a l’interior de bars i restaurants, que continua establert al 50% com a màxim.

Paral·lelament, al llarg de les properes dues setmanes  també es continuarà restringint l’aforament a comerços i empreses de serveis , que continuarà al 70% com a màxim, igualment com en el cas d’instal·lacions i equipaments esportius tancats. El mateix percentatge s’aplica també a sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa, així com a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies. Paral·lelament, continua tancat l’oci nocturn.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics