Més de mig miler d’infants participen de les d’activitats de Nadal de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha impulsat, durant aquestes festes nadalenques, diverses propostes lúdiques per als infants. La cancel·lació del Juga Juga pocs dies abans de celebrar-se, degut a la implementació de noves restriccions anti-Covid, va obligar al consistori a canviar el rumb i a treballar per oferir una alternativa als més petits. Això es va traduir en la preparació de diversos tallers d’activitats diverses i també d’una pista de kàrting.

Segons ha explicat Sònia González, regidora d’Esports, les propostes impulsades durant tota la setmana passada, entre el 27 i el 31 de desembre, van tenir molt bona acollida entre la població palafollenca. En concret, s’han comptabilitzat entorn a 300 participants als tallers organitzats al Fòrum Palatiolo, així com una xifra lleugerament superior als karts de la plaça de Poppi.

Durant aquests dies, els nens i nenes de Palafolls i les seves famílies van poder gaudir de tallers de guarniments per l’arbre de Nadal, corones, boles de neu i postals.

Precisament, aquestes propostes fetes pensant amb la interacció entre els infants i els adults han tingut molt bona acollida, i el consistori estudia mantenir aquesta idea de cara a properes iniciatives.

Les activitats d’alternativa al Juga Juga van impulsar-se amb l’aplicació de les diferents mesures anti-Covid, com van ser l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics