L’Ajuntament fa bona valoració de la rebuda de Ses Majestats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc i diverses persones voluntàries van fer possible l’arribada, un any més, de Ses Majestats els Reis d’Orient. La seva màgia va tornar a visitar Palafolls malgrat la pandèmia després del treball fet conjuntament amb la comitiva reial, i que va possibilitar l’arribada dels Reis en helicòpter al nostre municipi i la seva rebuda als respectius campaments instal·lats al Sant Genís, Sant Lluís i al Fòrum Palatiolo.

Desenes de famílies palafollenques i els més petits de cada casa van poder entregar les seves cartes i desitjos a Ses Majestats i també van poder parlar amb ells directament. Tot plegat, en compliment de les mesures anti-Covid i gràcies a l’organització prèvia per garantir una Nit de Reis segura per tothom.

Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes del consistori, fa bona valoració del desenvolupament de l’arribada dels 3 Reis d’enguany.

El d’ahir va tornar a ser un matí d’il·lusió per molts nens i nenes, que van veure com Ses Majestats havien passat per casa seva per deixar-hi la seva màgia.

Des del consistori s’espera que, de cara a l’any vinent, l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar no hagi de tornar a estar marcada per les restriccions de la pandèmia, i per això es mantindran en contacte amb ells per conèixer la seva futura nova rebuda.

El territori ha hagut de tornar a adaptar enguany les rebudes de Ses Majestats els Reis d’Orient. Alguns municipis, com Palafolls o Tordera, han optat per rebre els 3 Reis amb campaments reials estàtics, mentre que altres poblacions properes, com Malgrat o Blanes, han optat per impulsar cavalcades adaptades a les actuals mesures sanitàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics