La Covid-19 obliga a ajornar el concert de Pau Riba a La Barretina Sona de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La programació de concerts de La Barretina Sona s’encetava avui dissabte a Malgrat de Mar. Ho feia amb Pau Riba, que amb el seu concert havia d’encetar el primer cicle -el de Cantautors- de la proposta impulsada per l’associació La Barretina Vermella. Tot i així, diversos casos positius de Covid-19 al grup de músics de Riba han obligat a anul·lar el concert.

Segons ha informat l’organització de La Barretina Sona, l’espectacle s’ajorna fins a nova data, que es comunicarà aviat. Sobre les entrades, els impulsors han informat que les mateixes pel concert d’avui serviran també per la nova data de l’actuació. En cas de no poder assistir-hi, es podrà demanar la devolució complerta dels diners.

El concert d’avui de Pau Riba s’havia de fer a partir de dos quarts de 9 a l’Escola Marià Cubí, nova ubicació que havia previst l’organització davant les mesures actuals anti-Covid. L’anul·lació d’aquest concert, doncs, retarda fins la setmana vinent l’inici de la quarta edició de La Barretina Sona, quan està previst que actuï la formació Depop, presentant el seu sisè disc, “Adiós muñeca”, publicat el 2020.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics