El Centre Cívic de Malgrat obre aquesta setmana vinent les inscripcions pels cursos del primer trimestre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El centre malgratenc obrirà aquest dijous el període d’inscripció per participar als cursos que s’han organitzat de cara a aquests primers mesos de 2022.

Segons avança l’Ajuntament de Malgrat de Mar, es faran tallers en l’àmbit de les arts plàstiques i manualitats, el benestar i les emocions, la llengua i la literatura, les arts escèniques, la tecnologia i arts visuals i el coneixement de l’entorn i humanístic.

El consistori informa que les inscripcions s’allargaran una setmana, fins el 20 de gener, i que s’han de fer presencialment amb cita prèvia. Es pot demanar al mateix Centre Cívic, ubicat al carrer Segre, presencialment o per telèfon, o bé també contactant amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana del carrer del Carme, on també es pot trucar o contactar via correu electrònic.

El Centre Cívic de Malgrat també ha preparat visites guiades als espais verds del municipi, ja de cara a la primavera, així com tallers de botifarra a càrrec de la Barretina Vermella i activitats del Voluntariat per la llengua, entre altres propostes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics