URGENT

Blanes recupera diumenge la Cursa Mar i Murtra

Compartiu aquesta història

La ciutat veïna de Blanes tornarà a acollir aquest proper cap de setmana una nova edició, la 33a, de la Cursa Mar i Murtra, un esdeveniment que se celebrarà de nou després de la seva suspensió, l’any passat, per culpa de la pandèmia.

El Grup Fondistes Blanes organitza aquesta cursa que tindrà lloc aquest diumenge, 16 de gener, i que inclourà tres recorreguts: un de 10 quilòmetres, un de 15 i un de 20. Tal i com informa l’Ajuntament de Blanes, l’any 2020 es va incorporar per primera vegada la nova modalitat de la Trail Mar i Murtra, de 15 quilòmetres, i que se suma a les dues que ja portaven una trajectòria històrica més llarga: la tradicional 33a Cursa Mar i Murtra, de 20 quilòmetres, i la 7a Cursa Mar i Murtra Sprint, de 10 quilòmetres.

Tots tres recorreguts sortiran i arribaran al mateix punt, el Passeig de Mar, i els trets de sortida s’aniran fent a partir de les 9 del matí.

L’organització de la Mar i Murtra ha previst un topall total de 1.200 participants entre totes tres curses, i es poden fer inscripcions anticipades a través del web www.fondistesblanes.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics