L’Escola de Pares i Mares reprèn les xerrades la setmana vinent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja entrats al 2022, i un cop passades les festes nadalenques, el Servei d’Atenció Familiar Municipal reprendrà el seu cicle de xerrades. Ho farà el proper dilluns 17 de gener, amb una ponència que vol ajudar a les famílies a saber posar límits als fills i filles a casa, especialment després de Nadal.

Aquesta serà una nova proposta que s’afegirà a la llista de propostes per donar suport als pares i mares del municipi a l’hora d’encarar l’educació dels fills i filles. De fet, la temàtica de les sessions es basa en les necessitats que han expressat les famílies palafollenques cap al servei, i que han servit per confeccionar l’oferta formativa de l’Escola de Pares i Mares.

N’ha parlat, en declaracions al Palafolls en Xarxa, Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

La xerrada es farà de forma presencial al local d’entitats del Fòrum Palatiolo, és oberta a tothom però té l’aforament limitat, en compliment de les mesures anti-Covid. Per participar-hi no cal inscripció prèvia.

Segons explica Rovira, enguany el Servei d’Atenció Familiar Municipal ha registrat més atencions personalitzades a les famílies palafollenques, en consonància amb els centres educatius del municipi.

L’Ajuntament de Palafolls destaca la possibilitat d’organitzar les xerrades sense cita prèvia i gratuïtament, per d’aquesta manera facilitar la conciliació familiar dels pares i mares que tenen interès en assistir a les propostes del servei però que, sovint, no poden garantir fins l’últim moment la seva participació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics