El Teatre de Blanes estrena el 2022 amb “Garrí al forn amb compota de reineta”

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El teatre blanenc reprèn els espectacles i inicia el nou any amb la representació de l’última producció de la companyia El Mirall. Es tracta de “Garrí al forn amb compota de reineta”, una obra que ja es va poder veure a Palafolls ara fa unes setmanes, en el marc del 25-N, i que aterra a l’escenari de Blanes, on ja va estrenar-se el passat estiu.

L’obra és la primera incursió de la companyia El Mirall en el món del cabaret, i combinant música, dansa i humor assenyala i denuncia la realitat dels estereotips patriarcals actuals a la nostra societat.

L’obra “Garrí al forn amb compota de reineta” s’ha programat al Teatre de Blanes dos dies consecutius. La primera actuació serà aquest dissabte, 15 de gener, a les 9 de la nit, i la segona l’endemà diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades estan a la venda a un preu de 10 euros cadascuna, i es poden comprar anticipadament a través de la plataforma entràpolis i al web www.teatredelacostabravasud.cat. Tal i com recorda l’Ajuntament de Blanes, també hi haurà entrades a la venda a la mateixa taquilla del Teatre de Blanes tant dissabte com diumenge una hora abans que comenci la funció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics