Els nous casos de Covid-19 a Palafolls registren un nou màxim setmanal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les dades actuals de Salut, Palafolls ha registrat en els últims set dies un total de 153 nous casos positius de Covid-19, una cinquantena més que l’última setmana de desembre, quan van ser 103. Aquest pic màxim setmanal gairebé duplica els registres del mes de juliol del passat 2021, quan la cinquena onada de la pandèmia va deixar pics de més de 80 casos setmanals el mes de juliol.

A Malgrat de Mar, la situació de la darrera setmana pel que fa a nous positius s’estanca, i es registren els mateixos 319 casos nous que l’última setmana de desembre. A Tordera sí que pugen els nous contagis, passant dels 245 als 301 en els últims set dies, i a Santa Susanna registren una lleugera davallada, dels 49 als 43 casos nous registrats.

Als centres hospitalaris de la nostra zona, els pacients ingressats per Covid-19 han disminuït. En concret, segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara hi ha 83 persones ingressades per coronavirus als hospitals de Blanes i Calella. Actualment també hi ha 32 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 3.272 punts, mentre que l’RT és de l’1,15.

Ara per ara, prop d’un 80% dels palafollencs ja ha rebut almenys la primera dosi de la vacuna de la Covid-19, mentre que un 70% ja té la pauta completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics