L’Espai Jove de Blanes arrenca un nou trimestre d’activitats

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’arrencada del nou any i del nou trimestre suposa l’inici dels calendaris d’activitats per a molts equipaments. Entre ells, la Nau 4 Espai Jove de Blanes, des d’on ja s’ha fet pública l’oferta d’activitats dels propers mesos.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, en total s’han programat 14 tallers i activitats diverses que s’iniciaran ja aquest mateix mes de gener. Són propostes gratuïtes, adreçades a joves d’entre 12 i 29 anys i per les quals cal inscripció prèvia.

S’han programat activitats de teatre, guitarra, rap i freestyle, circ o dansa urbana, però també tallers de defensa personal, converses en anglès o ioga, entre altres. Algunes de les propostes són de caràcter mensual, trimestral o setmanal. En aquest últim cas, com també s’ofereix en instal·lacions similars amb el local jove Can Batlle, la Nau4 Espai Jove de Blanes ofereix espais d’estudi pels joves, sessions de videojocs o jocs tradicionals i les anomenades “Tardes artístiques”, que completen l’oferta regular de l’equipament.

Trobareu tota la informació al web de joventut del consistori blanenc, www.blanes.cat/joventut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics