Bona acollida del programa Aula Mentor a Palafolls, en marxa des del desembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls va començar a acollir aquest projecte a principis del passat mes de desembre. Es tracta d’una oferta de cursos en línia adreçats a persones majors d’edat que no tenen estudis mitjans o superiors i que volen ampliar competències a través d’una formació professional no reglada i que expedeix el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Fins avui, després d’un mes i mig en funcionament, el consistori palafollenc fa una valoració molt positiva del funcionament del projecte, en qual s’han adherit ja una desena de persones.

Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, afirma que s’estan atenent a les persones interessades a través d’una orientació perquè puguin escollir la formació més adequada a les seves necessitats i demandes, i també valora positivament la diversitat de perfils d’usuaris dels cursos.

Ara mateix són ja una desena els alumnes que han iniciat els seus cursos virtuals, però des de les àrees d’Educació i Ocupació del consistori s’està atenent a un volum més alt de demandes.

Rovira destaca que el procés d’orientació als usuaris interessats també permet al consistori fer un anàlisi de les necessitats de les diferents edats a nivell d’ocupació i de complementació acadèmica o professional, permetent oferir un servei més flexible.

Els participants al programa Aula Mentor poden completar els cursos amb una durada aproximada de dos mesos, dins dels quals també fan una avaluació, que en aquest cas és presencial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics