Palafolls renova i afegeix papereres de la via pública

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha tirat endavant aquests últims dies una campanya de renovació de les papereres que hi ha als carrers i places del municipi.

L’objectiu ha estat, d’una banda, substituir i renovar les papereres que es trobaven en mal estat o que estaven fetes malbé, i que calia canviar per nous elements.

D’altra banda, també s’han reubicat algunes de les cistelles en altres punts, i la campanya ha apostat també per incloure’n de noves en alguns punts del municipi on s’havia detectat que era necessari.

Segons explica Helio López, tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, les actuacions s’han fet a partir de les queixes o informacions sobre l’estat o manca de papereres que ha fet arribar la ciutadania al consistori, així com arran de les revisions de la mateixa empresa encarregada del servei de neteja viària.

Entre ells llocs on s’han col·locat noves papereres hi ha el parc de les Esplanes, el passeig 1 d’Octubre, Can Florit o el pont de fusta que porta a l’Institut, entre altres. També se n’han substituït a diversos punts, sobretot, del centre de la població, però també en altres indrets més allunyats.

López recorda que les papereres serveixen per llençar-hi petites restes, com les que anirien al contenidor del rebuig, però mai per substituir els contenidors de la recollida selectiva i, per tant, per tirar-hi bosses d’escombraries.

Per la renovació de les papereres s’ha utilitzat el model anomenat “Barcelona”, de tipus metàl·lic i de color gris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics