La Cursa Mar i Murtra de Blanes afectarà puntualment a la mobilitat

Foto: Aitor Roger / Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Grup Fondistes Blanes ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, la Cursa Mar i Murtra, un esdeveniment que arriba a la 33a edició i que es recupera enguany després de la suspensió del 2021 per culpa de la pandèmia.

Les tres modalitats de cursa que ofereix la Mar i Murtra comportaran diverses restriccions a la mobilitat de la ciutat. Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’afectació s’iniciarà coincidint amb la sortida de la primera de les tres curses, a les 9 del matí, i s’allargarà fins 2/4 d’1 del migdia, aproximadament, hora en què es preveu tancar el recinte d’arribada dels participants. El tall, informa el consistori, afectarà els carrers que formen part del recorregut de les curses, així com a l’Avinguda Joan Carles I, en el tram comprès entre la carretera GI-682 i la rotonda de la Plaça de l’Escorxador.

L’Ajuntament de Blanes informa que aquest tall de trànsit també afectarà al transport públic de viatgers i que també quedarà afectada la circulació dels autobusos des de la Plaça Catalunya en direcció a la zona del Port. En aquest sentit, el consistori recorda que els recorreguts de les tres curses de la Mar i Murtra són similars en dos dels casos però cada modalitat surt a una hora diferent. A les 9 del matí començarà la 2a Trail, de 15 km. Mitja hora més tard, a dos quarts de 10 del matí, sortirà la tradicional 33a Mar i Murtra, i al punt de les 10 del matí es donarà el tret de sortida de la 7a Mar i Murtra Sprint.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics