El local jove Can Batlle roman tancat fins dilluns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove de Palafolls ha tancat les seves portes al públic fins dilluns que ve. Així ho han anunciat els seus responsables a través de les xarxes socials. Informen que, degut a la situació actual de la pandèmia i la “manca de personal d’atenció directa”, el local romandrà tancat fins dilluns. Can Batlle ja va tancar ahir dijous les seves portes, i avui tampoc obrirà al públic.

Per a contactar amb el local jove es pot optar per qualsevol de les vies habituals, com són les seves pàgines de Facebook i de Twitter i també el seu compte d’Instagram. També es pot trucar al telèfon 673 28 31 30 o bé enviar un correu electrònic plf.joventut@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics