Se suspèn, per segon any consecutiu, el Carnaval de la Costa Brava Sud

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Ajuntament de Blanes, Lloret i Tossa han decidit suspendre l’edició 2022 del Carnaval de la Costa Brava Sud. Els consistoris han pres aquesta decisió de comú acord després de valorar-ho aquests darrers dies, i afirmen que s’ha adoptat per “prudència” davant del context epidemiològic actual i les mesures per contenir la pandèmia.

De fet, des dels tres municipis es coincideix a “lamentar molt” aquesta cancel·lació, ja que afirmen que el Carnaval de la Costa Brava Sud “és un dels esdeveniments més esperats de l’any”.

Àngel Canosa és alcalde de Blanes.

Paral·lelament, però, els tres municipis que organitzen aquesta rua conjunta celebraran els seus respectius actes de Carnaval. En el cas de Blanes, es planteja organitzar una proposta conjunta entre l’ajuntament i les entitats locals, amb la celebració de diversos actes amb restriccions anti-Covid. Segons ha informat el consistori blanenc, durant els propers dies es prendrà una decisió definitiva i es donaran a conèixer les activitats, que tindran lloc coincidint amb el cap de setmana de carnaval, els dies 26 i 27 de febrer.

Per la seva banda, Lloret i Tossa també impulsaran diverses propostes emmarcades en el carnaval, però també a nivell local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics