El toc de queda finalitza sense incidències a Palafolls

Aquesta passada nit ha estat la primera on ja no hi havia cap restricció de moviment al centenar de municipis que han mantingut el toc de queda nocturn en les últimes setmanes com a mesura de retenció de la pandèmia.

Va entrar en vigor just abans de Nadal i en aquestes 4 setmanes s’han interposat dues denúncies al nostre municipi.

Segons expliquen fonts de la Policia Local, va ser la nit entre Nadal i Sant Esteve quan es va detectar dues persones al carrer i de matinada.

Aquesta ha estat l’única incidència d’aquest últim toc de queda que ha decaigut aquesta setmana.

Pel que fa a la resta de restriccions anticovid, com ara la limitació de 10 persones en les trobades socials, la reducció d’aforaments en restauració i el tancament de l’oci nocturn, encara estan actives almenys una setmana més.

Tampoc hi ha modificacions en l’ús del certificat covid per accedir a alguns establiments i serveis.

Així, la capacitat màxima a l’interior de bars i restaurants continua sent d’un màxim d’un 50%, mentre que l’aforament en comerços i empreses de serveis es manté en el 70%, el mateix percentatge que als equipaments esportius tancats.

Les discoteques continuaran tancades, mentre que l’aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs coberts serà del 70%. A les sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies també es manté aquest percentatge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics