URGENT

El juvenil de futbol cau contundentment contra el Riells

Compartiu aquesta història

Mal cap de setmana pels equips de futbol de Palafolls. Alguns han vist ajornat el seu partit per la situació pandèmica, i els que sí han jugat no han tingut encert de cara a la porteria.

És el cas del juvenil que ha tornat de Riells i Viabrea amb una contundent derrota per 9 a 0.

A la mitja part els palafollencs ja perdien per 7 a 0 en un mal partit dels juvenils, que la propera jornada reben a casa l’Olímpic Malgrat.

L’amateur  tampoc ha pogut sumar punts aquesta jornada passada, després de perdre a casa contra el Tossa per 1 a 2.

El gol de Raul Garcia, al minut 22,  no va ser suficient per sumar algun punt i la seva vinent juguen al camp del Lloretenc.

L’amateur és ara 10è a la classificació.

El cadet ha perdut també per 1 a 2 contra el Farners amb gol de Nico al minut 25 i que igualava el primer gol del Farners.

El sènior del Sant Lluís de futbol sala va jugar un partit amistós aquesta setmana, per mantenir el ritme de partits, i es va imposar còmodament al Racing Pineda per 6 a 4.

El sènior femení va caure per 7 a 2 a a pista del Manuel Blancafort i es manté a la part mitja de la taula.

Per últim ens fixem en el juvenil de 1a divisió que ha golejat al Guíxols per 6 a 2 amb dos gols de Caparrós, dos més de Pau i de Pol i Duran.

Al programa Minut a Minut de Ràdio Palafolls repassarem la resta de marcadors de la jornada. Serà avui a les 20 i a les 22h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics