L’Ajuntament informarà als veïns sobre les obres la nova canonada d’impulsió amb una xerrada virtual

Rebentada de canonada a l'Avinguda Pau Casals de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha convocat als veïns a una trobada telemàtica per informar-los sobre el nou projecte de substitució de la canonada d’impulsió d’aigua que va de la zona dels semàfors -a la carretera B-682- fins al Castell.

L’Ajuntament de Palafolls recorda que les obres tindran diferents nivells d’afectació i que comportaran talls de circulació i prohibició d’aparcament mentre durin les actuacions al camí del Castell, avinguda Pau Casals, plaça i carrer Major i carrer Passada.

Per poder explicar tota l’afectació que implicarà l’inici dels treballs, el consistori ha organitzat una reunió informativa en format telemàtic a través del canal de YouTube del mateix ajuntament, l’enllaç de la qual es podrà trobar al web municipal. La xerrada es farà aquest dijous, 27 de gener, a les 19h. El consistori palafollenc argumenta que, tot i no ser el format més adient per aquest tipus de reunió, la situació actual de la pandèmia el fa necessari.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, afirma que l’afectació important que comportaran les obres fa necessària aquesta xerrada informativa.

A la convocatòria, l’Ajuntament de Palafolls informa que les obres tindran una durada aproximada de 3 mesos, amb una divisió de quatre fases. La primera abastarà el tram de l’avinguda Pau Casals entre Roig i Jalpí i carrer Girona i el camí del Castell entre carrer de Les Vilanes i Pau Casals. La segona fase serà el tram de l’avinguda Pau Casals entre carrer Girona i carrer de Baix, mentre la tercera fase afectarà el carrer i la plaça Major. A la quarta i última fase s’actuarà al carrer Passada.

Segons Alemany, tot i que a la xerrada s’escoltarà a la ciutadania sobre possibles dubtes, la intenció és, principalment, traslladar la informació sobre el projecte i les seves afectacions.

El consistori informa que s’habilitaran recorreguts alternatius i que s’acabarà afectant a la direcció d’alguns dels carrers on s’actuarà, amb l’objectiu de minimitzar les afectacions al trànsit i de garantir l’accés als domicilis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics