Palafolls frega els 400 nous casos setmanals de Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pandèmia del coronavirus ha tornat a batre un nou rècord de contagis setmanals al nostre municipi. En els últims set dies s’han registrat a Palafolls 393 nous casos de Covid-19, un centenar més dels que es registraven la setmana anterior.

La xifra és un nou pic de nous casos detectats en una setmana des que va començar la pandèmia, i suposa ja dos mesos seguits amb un creixement continuat dels casos.

A les poblacions veïnes també pugen els casos, tot i que amb intensitat diferent. A Tordera la xifra puja de prop de 500 casos nous ara fa una setmana a prop de 700 en els últims set dies; a Malgrat els nous contagis setmanals també han pujat, però ho han fet amb menor mesura, incrementant dels 556 ara fa dues setmanes als 601 de l’última setmana. La situació és a la inversa a Santa Susanna, on els nous contagis han passat dels 102 als 90 segons els últims registres.

Als hospitals de la nostra zona la situació es manté força estable. Segons les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella és de 89 persones, dues menys que ara fa una setmana.

D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, en l’última setmana el risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 7.675 punts, mentre que l’RT és de l’1,27.

Pel que fa a la vacunació contra la Covid-19, a Palafolls ja hi ha prop d’un 81% de la població amb la primera dosi de la vacuna, mentre que prop d’un 71% ja ha rebut la pauta completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics