Blanes celebra fins divendres la Setmana per la Pau 2022

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat veïna de Blanes va encetar dilluns els actes de celebració de la Setmana per la Pau 2022, amb una programació que ha calgut adaptar a la pandèmia.

La majoria d’actes s’han passat al format telemàtic, com per exemple la presentació del quart Calendari Interreligiós 2022, una eina impulsada pels membres de la Taula de Diàleg Interreligiós de Blanes, formada per diferents comunitats del municipi.

Ahir dimarts, la Setmana per la Pau va seguir amb una acció de sensibilització a càrrec de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, i avui segueix amb la presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2022. Tots dos actes s’han programat a través de la plataforma Zoom.

Demà dijous està prevista la lectura del Manifest per la Pau de Blanes 2022, des de la Sala de Plens, just abans de l’inici de la sessió plenària del mes de gener.

Per culminar amb els actes, divendres es clourà la Setmana per la Pau amb l’única activitat que manté el format presencial. Es tracta de la Quarta Marxa per la Pau, que a les 8 del vespre sortirà des de la Biblioteca Comarcal, fent un recorregut fins a davant de l’Ajuntament de Blanes, amb l’objectiu de “reivindicar la pau com a únic mitjà per resoldre conflictes”. La participació és oberta a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics