URGENT

La Lilith celebra un any de vida

Compartiu aquesta història

La revista RIP de Palafolls celebra aquests dies el primer aniversari del naixement de la Lilith. Es tracta d’un personatge que, segons descriuen des de la mateixa entitat, és una nena que diu les coses de forma clara i punyent i que ens vol fer reflexionar sobre el nostre dia a dia.

Des del seu naixement, el gener del 2021, la Lilith ha anat apareixent de forma mensual tant a les xarxes socials del RIP com també en format paper a diversos establiments de Palafolls.

A les seves vinyetes, i entre les reflexions que fa el personatge, cada lector hi trobarà diferents lectures. Ho explica Olga Samper, membre de la revista RIP.

D’altra banda, des de fa un temps la Lilith ha anat més enllà de les fronteres palafollenques, i ara també apareix a la revista Utopia, una publicació de la nostra zona que es reparteix des de Tossa de Mar i fins a Arenys.

Els seus responsables van contactar amb el RIP per proposar l’aparició de l’entranyable personatge a les seves pàgines, i des de l’entitat palafollenca s’ha adaptat la temàtica de les vinyetes de la Lilith a la realitat de cada poble on es pot trobar la revista.

La Lilith, amb textos de Lluís Hernández i dibuixos d’Antoni Selvaggi, apareix amb una vinyeta mensualment als perfils de Facebook i Instagram anomenats “La Lilith diu”, així com en format paper a les botigues palafollenques. També podeu consultar totes les publicacions del personatge al web www.lilith.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics