Palafolls repetirà la fórmula de l’Escape Room per celebrar Carnestoltes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pandèmia i els seus efectes continuen obligat a replantejar activitats culturals que, fins fa dos anys, eren cites obligades i poc canviants al calendari. És el cas de Carnestoltes, celebració marcada de sempre a l’agenda hivernal i que, a Palafolls, enguany torna a reinventar-se per poder adaptar-se a les restriccions per la Covid-19.

L’Ajuntament ha anunciat que aquest 2022 repetirà la fórmula ja utilitzada l’any passat per celebrar Carnestoltes. Es tracta d’un Escape Room que tindrà lloc, de nou, pels carrers de Palafolls. El consistori recorda que l’edició de l’any passat de la iniciativa va aconseguir sumar més de 300 participants i una seixantena de grups.

Aquest cop, la proposta tindrà lloc just d’aquí a un mes, el dissabte 26 de febrer, pels carrers de la nostra vila, i es repartirà en diversos torns de matí i de tarda per facilitar la participació de grups.

Ricardo Morales és tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Per participar en aquest nou Escape Room caldrà anar disfressat, per tal de mantenir l’esperit de Carnestoltes i la diversió que comporta aquesta festa.

El consistori vol repetir el format de sessions de matí i de tarda amb grups de diferents tipologies perquè l’activitat sigui dinàmica, ja que l’any passat aquesta fórmula va tenir bona rebuda entre la població.

L’Ajuntament de Palafolls recorda que, amb la impulsió d’aquesta activitat, es descarta la celebració de cap rua de Carnaval, per tal d’evitar contagis de Covid-19 i perquè, afirma, moltes colles i entitats han decidit no fer ni carrosses ni comparses, també degut a l’anul·lació de la majoria de rues de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics