Malgrat enllesteix les obres de millora al parc de Francesc Macià

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El popular parc infantil malgratenc ha estat objecte d’obres de renovació i millora durant aquests últims dies. Ahir, l’Ajuntament de Malgrat va acabar de col·locar nous jocs de l’espai de sorra, al costat de la riera de Sant Genís, ja que els anteriors estaven malmesos.

El consistori també ha actuat a la zona de les notes musicals, ampliant amb cinc nous coixins de so, i també s’ha muntat un nou metàfon, substituint l’estructura que hi havia fins ara.

El consistori malgratenc ha actuat també en la renovació de llistons de fusta de la plataforma de la tirolina del parc,  així s’ha substituït la plataforma de la zona de joc adaptada i visual. També s’ha fet el manteniment del terra del pont de fusta que travessa la riera i s’han reforçat tots els peus de l’estructura del joc de ponts i passeres.

Aquest mes de febrer, l’Ajuntament de Malgrat preveu també renovar l’estructura de trepa i tobogan que ha estat retirada de la zona més antiga del parc, un dels primers jocs instal·lats quan es va inaugurar el parc Francesc Macià fa 23 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics