Blanes també demana declarar la desembocadura de la Tordera com a Reserva Natural Parcial

Foto: Agents Rurals
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes celebra avui dijous el primer ple ordinari del 2022, corresponent al mes de gener. El consistori celebra aquesta sessió, de nou, amb caràcter híbrid, és a dir, amb la presència de l’alcalde i els portaveus dels grups municipals a la sala de plens i amb connexió telemàtica de la resta de regidors i regidores.

El ple consta d’un total de 6 punts a l’ordre del dia. Després de l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i de dos punts de caràcter administratiu i sense debat, el ple debatrà demanar a la Generalitat la declaració de Reserva Natural Parcial de la desembocadura de la Tordera i les seves zones d’influència. Aquesta petició ja va ser portada al ple de l’Ajuntament de Malgrat de Mar d’ara fa una setmana.

La sessió també tractarà dues mocions. La primera la presenta el grup de Ciutadans i és sobre “l’ús i risc de les criptomonedes”, mentre que la segona la presenta el grup de Junts per Blanes “per aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de 2017”.

El ple es tancarà amb el torn de precs i preguntes. El ple s’emet, a partir de les 7 de la tarda, a través de les pàgines de Facebook i YouTube de l’Ajuntament de Blanes, al web de l’Ajuntament i a través de l’emissora municipal, Ràdio Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics