El govern aixeca les restriccions i el passaport Covid deixa de ser obligatori a la majoria d’àmbits

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de la mitjanit d’aquest divendres han deixat de tenir efecte la majoria de restriccions anti-Covid que va aplicar el Govern ara fa diverses setmanes.

Des d’avui ja no és obligatori presentar el passaport Covid per accedir a bars, restaurants i gimnasos. La mesura es va aplicar a principis de desembre, però l’aparició de la variant òmicron n’ha fet qüestionar la utilitat. De fet, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, avançava aquesta setmana que el certificat tampoc es demanarà per accedir a l’oci nocturn, àmbit que podria reobrir les seves portes a partir de l’11 de febrer.

La resta de mesures en vigor fins avui també cauen, com és el cas del límit de 10 persones a les trobades socials, així com les limitacions d’aforament a l’hostaleria i la restauració. A la cultura i els comerços també desapareixen els aforaments del 70%. A l’esport es torna a recuperar també el 100% de les localitats. El govern continua recomanant el teletreball sempre que sigui possible.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics