El Teatre Blanes enceta temporada amb “El Trencanous”, de Tchaikovsky

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Teatre de la ciutat veïna de Blanes aixeca el teló de la programació del 2022 amb un dels clàssics més reconeguts del compositor rus Piotr Ilitx Tchaikovsky: “El Trencanous”.

L’obra aterra a l’escenari del teatre blanenc demà diumenge de la mà de BCN City Ballet, que n’oferirà una versió adaptada a tots els públics, escenaris i formats, amb un planter internacional. Segons informa l’Ajuntament de Blanes, la formació interpretarà noves creacions coreogràfiques amb d’altres de ja existents.

Segons afirma el consistori, una de les motivacions principals que ha animat l’Àrea de Cultura i Festes de Blanes a programar aquesta versió d’“El Trencanous” és que BCN City Ballet fa partícips a les escoles de dansa de la localitat on balla. D’aquesta manera, diversos alumnes d’escoles de dansa de Blanes també participaran a l’obra.

Per veure l’espectacle, es poden comprar les entrades de forma anticipada al web www.entrapolis.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics