URGENT

El CCM reclama aplicar la regulació dels preus del lloguer per facilitar l’accés a l’habitatge

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme demana que s’apliqui la regulació dels preus del lloguer com a mesura per facilitar l’accés a l’habitatge. L’ens comarcal ho considera una de les vies per pal·liar l’augment de sol·licituds d’ajuts que ha rebut en l’últim any.

Des de l’ens s’hi han destinat més de 5 milions d’euros durant el 2021. La xifra suposa un increment de mig milió respecte anys anteriors i es tradueix també en un increment de sol·licituds.

El conseller delegat de Serveis a les Persones, Marc Bosch, n’ha parlat en declaracions al magazín Ona Maresme.

Per tal de donar resposta, el Consell organitza aquest mes de febrer unes jornades de joves i accés a l’habitatge. Es tracta d’un dels col·lectius que la comarca té en el punt de mira.

Bosch assegura que la clau és treballar en la regulació dels preus del lloguer, que continuen disparats, tot i que considera que no és l’únic repte que té la comarca en matèria d’habitatge.

Bosch ha confirmat que la intenció és que abans d’aquesta primavera l’ens de gestió de l’habitatge públic sigui una realitat, un projecte en el qual ja treballa el mateix Consell Comarcal del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics