Cara i creu dels Sèniors del bàsquet palafollenc i derrota del Sots 21

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Sènior A del CB Palafolls jugava aquest dissabte al Palauet, on rebia al CB Palau Sacosta Salt. L’equip palafollenc va estar lluitant en tot moment pel partit, acabant els quarts per sota en el marcador però a molt poca distància del rival, però va acabar perdent 53 a 62.

La cara de la jornada la va protagonitzar el Sènior B palafollenc, que viatjava a la pista del Vilablareix també dissabte. Aquí, l’equip de Palafolls va saber mantenir els embats dels locals, i va aconseguir mantenir-se superiors al marcador fins al final, obtenint una victòria per 58 a 65.

Per la seva banda, l’equip Sots 21 va caure a casa contra contra el Canovelles per 53 a 67, malgrat haver dominat la primera meitat de partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics