El Cadet Femení de futbol empata al camp del Caldes

L’equip Cadet Femení del CD Palafolls jugava ahir diumenge al camp de la UE Caldes de Malavella. El partit va quedar resolt ja a la primera part, que va estar farcida de gols. Els locals van encetar el marcador al minut 21, i just després Júlia Miralles aconseguia empatar a 1 amb un primer gol pel Palafolls.

Al minut 28 el Caldes sumava el 2 a 1, i de nou les palafollenques responien, només cinc minuts després, amb un gol d’Alexia Carrasco. Als darrers compassos de la primera part, al minut 41, els locals tornaven a anar per sobre amb un nou gol, però Luz Martin responia només dos minuts més tard amb el que seria el 3 a 3 definitiu al marcador.

Amb aquest resultat, les palafollenques es mantenen en sisena posició a la lliga amb 20 punts, molt lluny del Bescanó, el seu immediat perseguidor.

Per la seva banda, l’equip Cadet Masculí va perdre per 3 a 1 al camp de l’Hostalric, malgrat que Iker Delgado aconseguís obrir el marcador al minut 28 de partit. L’equip és 11è a la lliga amb 12 punts, els mateixos que el CD Blanes, que és 10è.