Investiguen l’autor de l’agressió a un conductor a Blanes que va acabar morint

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos investiguen com a possible homicidi la mort d’un conductor de Blanes que va resultar ferit de molta gravetat pels cops que li va causar un altre home aquest divendres, al barri de Mas Florit, durant una discussió de trànsit.

Segons informa el Diari de Girona, la víctima, de 41 anys, va perdre la vida dissabte a l’hospital Clínic de Barcelona, on estava ingressat. Tot i això, no es descarta que hagués patit un atac de cor previ a l’agressió. El presumpte autor dels fets, un veí de Blanes de 51 anys, ja va poder ser detingut el mateix divendres per part de la Policia Local de Blanes.

El mateix cos local de seguretat, que es va encarregar de l’actuació i de les diligències inicials, el va acusar d’un delicte de lesions greus, però amb la mort de la víctima ara s’enfronta a un delicte d’homicidi.

Segons informa el diari, els fets van succeir divendres a les quatre de la tarda, a prop d’una benzinera de Blanes, arran d’un incident de trànsit. Un conductor va voler-li recriminar a l’altre una maniobra en una rotonda, i el presumpte agressor va córrer cap a l’altre conductor, colpejant-lo diversos cops, sobretot a la zona del cap. Tot i així, no es descarta que la víctima hagués patit un atac de cor previ.

La Policia Local va rebre l’avís de testimonis dels fets, i l’home va ser auxiliat i posteriorment evacuar en helicòpter al Trueta per part del SEM. D’allà va ser traslladat al Clínic, on va acabar morint. Ara l’autòpsia haurà de determinar la causa de la mort.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics