En marxa les obres per condicionar l’entorn del semàfor del geriàtric i l’aparcament de la Figuerassa

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

L’Ajuntament de Palafolls ha posat en marxa aquests darrers dies les obres per condicionar la connexió entre el nou semàfor del Geriàtric i l’estacionament de terra que hi ha just al costat de la zona esportiva de la Figuerassa.

Es tracta de la segona fase del projecte complet per millorar la mobilitat de vianants en aquesta zona, on ja al mes de novembre va entrar en funcionament el nou semàfor i pas de vianants. En aquesta primera part, la Diputació de Barcelona era l’encarregada de les obres, i ara el consistori palafollenc ha agafat el relleu per continuar amb la creació d’una rampa que salvi el desnivell entre l’aparcament i la carretera, així com connectar la zona amb el carrer més proper del barri de Sant Lluís.

Francesc Alemany és alcalde de Palafolls.

El consistori palafollenc considera aquestes obres totalment necessàries per poder millorar la mobilitat i accessibilitat d’aquesta zona, i completar així el projecte iniciat aquesta tardor passada.

Sobre el condicionament de l’aparcament, en una fase posterior el consistori preveu actuar en la millora del nivell i el ferm de l’espai, que queda malmès i es complica amb episodis de pluges. Tot plegat s’iniciarà un cop acabats els treballs actuals, que el consistori preveu enllestir en dues setmanes.

La millora de l’accessibilitat al Geriàtric de Palafolls era una reivindicació de feia anys tant dels treballadors del centre com de les famílies dels avis i àvies que acull, i que es veien obligades a creuar la carretera sense cap mesura de seguretat ni prioritat pels vianants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics