El Club Judo Palafolls es dissol

7è torneig de primavera a Palafolls. Judo Yamashita Vall del Terri
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat, amb 32 anys d’història al panorama esportiu del municipi, es desfà. Així ho va fer públic ahir el seu responsable, Juan Luna, en una entrevista al programa Minut a Minut de RP.

Luna assegura que el principal problema ha estat la manca d’atenció que, afirma, han rebut durant aquest temps, i que les actuals instal·lacions on el club feia l’activitat, al camp de futbol municipal, no han estat adequades per la pràctica de l’esport, i afirma que han estat “maltractats esportivament”.

El club comptava actualment amb una quinzena de membres, després que el nombre de practicants hagués anat disminuint darrerament. Tot i així, Luna afirma que els motius per finalitzar l’activitat no són ni cansament ni manca de participació. Les instal·lacions del camp de futbol les han compartit amb altres entitats, i assegura que amb el retorn de les festes nadalenques es van trobar amb una situació de mala gestió del material i que no permetia seguir practicant el judo amb normalitat. Segons Luna, ha estat una gota que ha fet vessar el got.

Els responsable del Club Judo Palafolls assegura que no és possible revertir aquesta situació, que ja ha comunicat a través d’una reunió a l’alcalde i la regidora responsable de l’àrea d’Esports de Palafolls.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Juan Luna al web ala carta.radiopalafolls.cat, dins del programa Minut a Minut emès ahir dilluns, 31 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics